Rijbewijskeuring

Onze arts, dr. Qoderian doet in Almere de simpele keuringen zoals rijbewijskeuring. Hiervoor moet u bij hem een afspraak via doktersassistente maken.

Bij de kosten rekenen wij geen BTW en ook geen administratiekosten van ongeveer 30 euro zoals bij andere instanties. Bij ons betaalt uw alleen 80 euro voor uw (75+ rijbewijs) keuring bestand uit een pakket. Indien er ook andere papieren ingevuld moeten worden zoals voor suikerziekte, astma, hart en vaatziekte of andere problemen, krijgt u nog 50% korting op elk volgende pakket, namelijk 40 euro per extra deel. Het verschuldigde bedrag moet contant betaald worden. De reden is dat de huisartsenpraktijken niet met een pinautomaat werkt.

U dient voor de keuring de juiste papieren bij zich hebben. Veder moet u uw legitimatie meenemen.

Voor de rijbewijskeuring mag de arts om aanvullende informatie vragen zoals specialistenbrieven, bloeduitslagen etc.

U bent zelf verantwoordelijk voor het overdragen van ingevulde papieren naar het CBR maar wij kunnen uw papieren ook digitaal naar CBR opsturen via de Zorgdomein.

Veder willen wij u er op attenderen dat wij u niet goed- of afkeuren maar alleen bevindingen op papier zetten. Dokter Qoderian doet de keuringen niet bij eigen patiënten.