Diëtist

 

U kunt bij ons terecht voor voeding- en dieetadvies binnen de praktijk van uw huisarts bij Medische Praktijk De Vliegeraar.  Wij vinden het erg prettig om een samenwerking te hebben met uw huisarts en andere zorgverleners binnen de praktijk zodat u de beste multidisciplinaire zorg kunt krijgen.

Belangrijkste uitgangspunt van de praktijk is dat een voedingsadvies moet aansluiten op het leefpatroon van de cliënt. Geen strenge en moeilijk op te volgen adviezen, maar een advies op maat. Samen een nieuwe voedingspatroon creëren dat goed vol te houden is en niet voelt als een ‘dieet’.

U kunt bij ons terecht om uw voeding door te nemen wanneer u bijvoorbeeld wilt afvallen. Daarnaast kunnen wij u een voedingsadvies geven wanneer u lichamelijke klachten heeft of een ziektebeeld meespeelt waarbij gezonde voeding van belang is.

Een juist voedings- of dieetadvies speelt een grote rol in het voorkomen of verminderen van klachten bij onder andere:

·       Overgewicht

·       Ondergewicht

·       Diabetes (type I en type II)

·       Hoge bloeddruk

·       Hoog cholesterol

·       Slechte voedingsstatus / ondervoeding

·       Maag-darmklachten

·       Voedselallergieën en intoleranties

·       Glutenallergie

·       Lactose-intolerantie/melkallergie

·       PDS

·       Voeding bij Zwangerschap

·       Voedingsadvies voor kinderen

·       Sportvoeding

Vanuit uw basisverzekering heeft u recht op 3 uur diëtistische begeleiding per jaar. Houd er rekening mee dat over basisvergoeding uw eigen risico verrekend wordt. Is uw eigen risico al op of weet u dat u ieder jaar uw eigen risico opmaakt? Dan zitten er geen extra kosten aan verbonden voor u. Kinderen onder de 18 hoeven geen eigen risico te betalen. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:  0320-239223  / info@simplfood.nl

Elke dinsdagochtend is een diëtist van ons aanwezig bij de Vliegeraar. Momenteel werkt Maryam Shekoh met veel plezier bij ons:

Even voorstellen! Mijn naam is Maryam Shekoh. Ik ben in 2017 afgestuurd als diëtiste aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2019 heb ik mijn master in Health Sciences (gezondheidswetenschappen) behaald aan de Vrije Universiteit. Hierna heb ik een jaar gewerkt als klinische diëtist in het ziekenhuis. Dit jaar heb ik de stap naar de eerste lijn gemaakt, waar ik mijn werk met veel plezier uitvoer. Het geeft mij enorm veel voldoening als mijn kennis en ervaring bijdragen leveren aan de gezondheid van anderen. U kunt bij mij terecht voor dieetbegeleiding bij onder andere: overgewicht/ondergewicht, maagverkleining, ondervoeding,  maag- en darmklachten, PDS, diabetes, COPD, oncologie, hart- en vaatziekten, hypertensie en hypercholesterolemie.

Hopelijk tot snel!

Maryam Shekoh

maryam@simplfood.nl

 

Mocht voor u een dinsdag niet goed uit komen om een afspraak te plannen, dan hebben wij ook spreekuur van maandag t/m vrijdag op andere locaties in Almere met op maandagavond een avondspreekuur.

Graag tot ziens bij ons op het spreekuur!

Eline, Tosca, Kimberly, Lonneke, Jannicke en Maryam, diëtisten Simpl.Food

www.simplfood.nl