Diëtist

U kunt bij ons terecht voor voeding- en dieetadvies binnen de praktijk van uw huisarts bij Medische Praktijk De Vliegeraar.  Wij vinden het erg prettig om een samenwerking te hebben met uw huisarts en andere zorgverleners binnen de praktijk zodat u de beste multidisciplinaire zorg kunt krijgen.

Belangrijkste uitgangspunt van de praktijk is dat een voedingsadvies moet aansluiten op het leefpatroon van de cliënt. Geen strenge en moeilijk op te volgen adviezen, maar een advies op maat. Samen een nieuwe voedingspatroon creëren dat goed vol te houden is en niet voelt als een ‘dieet’.

U kunt bij ons terecht om uw voeding door te nemen wanneer u bijvoorbeeld wilt afvallen. Daarnaast kunnen wij u een voedingsadvies geven wanneer u lichamelijke klachten heeft of een ziektebeeld meespeelt waarbij gezonde voeding van belang is.

Een juist voedings- of dieetadvies speelt een grote rol in het voorkomen of verminderen van klachten bij onder andere:

·       Overgewicht

·       Ondergewicht

·       Diabetes (type I en type II)

·       Hoge bloeddruk

·       Hoog cholesterol

·       Slechte voedingsstatus / ondervoeding

·       Maag-darmklachten

·       Voedselallergieën en intoleranties

·       Glutenallergie

·       Lactose-intolerantie/melkallergie

·       PDS

·       Voeding bij Zwangerschap

·       Voedingsadvies voor kinderen

·       Sportvoeding

Vanuit uw basisverzekering heeft u recht op 3 uur diëtistische begeleiding per jaar. Houd er rekening mee dat over basisvergoeding uw eigen risico verrekend wordt. Is uw eigen risico al op of weet u dat u ieder jaar uw eigen risico opmaakt? Dan zitten er geen extra kosten aan verbonden voor u. Kinderen onder de 18 hoeven geen eigen risico te betalen. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:  0320-239223  / info@simplfood.nl

Elke maandagochtend is een diëtist van ons aanwezig bij de Vliegeraar. Momenteel werkt Kimberly Buis met veel plezier bij ons:

Mijn naam is Kimberly Buis en ik ben om de week op de maandagochtend aanwezig bij de Vliegeraar.

Sinds 2017 mag ik mijzelf diëtiste noemen en ben ik werkzaam bij Simpl.Food. Ik vind het een uitdaging om anderen te helpen om middels voeding en beweging hun doelen na te streven en ben pas tevreden als mijn cliënten dit ook zijn. Ik geloof erin dat een goed voedingspatroon, dat bij jou als persoon past, de basis is voor een goede gezondheid. Ik ben allround diëtiste, wat betekent dat u voor vrijwel alle voedings-gerelateerde hulpvragen bij mij terecht kunt.

 Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het helpen van cliënten met maag-darmproblemen, het FODMAP- en SIBO dieet en allergieën en/of intoleranties. Zelf ben ik sinds oktober 2016 mama en ik ben bekend met borstvoeding en borstvoeding in combinatie met een vegetarisch/veganistisch eetpatroon. Ook hiervoor kunt u dus bij mij terecht. Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Kimberly Buis, diëtist Simpl.Food

 

Mocht voor u een maandag niet goed uit komen om een afspraak te plannen, dan hebben wij ook spreekuur van maandag t/m vrijdag op andere locaties in Almere met op maandagavond een avondspreekuur.

Graag tot ziens bij ons op het spreekuur!

Eline, Tosca, Kimberly, Maartje, Esmée, Romanée, Lies en Sabine, diëtisten Simpl.Food

www.simplfood.nl